Проучвателен етап

Аналитичен етап

Определяне на целите и задачите

Google Формуляри – Събирате отговори на покани, провеждате проучвания с помощта на лесен онлайн формуляр. След това разглеждате резултатите, подредени прегледно в електронна таблица.

Microsoft Forms е създател на онлайн проучване, част от Office 365. Издаден от Microsoft през юни 2016 г., Forms позволява на потребителите да създават анкети и тестове с автоматично маркиране. Данните могат да бъдат експортирани в Microsoft Excel.

KAHOOT!

Можете да избирате между:
Quiz – конкурентна игра с многобройни въпроси
Jumble – конкурентна игра за сортиране, където трябва да поставите отговорите в правилния ред
Survey – проучване игра с множествен избор за събиране на мнения (без точки)
Discussion  – едно проучване с въпроси

•Wheelofnames.com e безплатен инструмент със страхотни функции. Освен текст в него може да вмъкнете и изображения. Това го прави изключително интересен за двигателни дейности, като разтоварващи физически упражнения

Практически етап

Реализиране на проектния замисъл и дейности;

Генератори на облаци от думиWordclouds.com безплатен онлайн генератор на облачни думи и създател на облаци от маркери. Wordclouds.com работи на вашия компютър, таблет или смартфон. Поставете текст, качете документ или отворете URL, за да генерирате автоматично облак от думи или маркери. Персонализирайте вашия облак с форми, теми, цветове и шрифтове. Можете също така да редактирате списъка с думи, размера на облака и размера на празнината. Wordclouds.com може също да генерира кликащи облаци от думи с връзки (карта с изображения). Когато сте доволни от резултата, запазете изображението или го споделете онлайн

КОМИКСИhttps://www.toonytool.com/

ПЪЗЕЛИhttps://www.jigsawplanet.com/

Представяне на резултатите

Padlet е онлайн табло, може да се използва за публикуване на съобщения, водене на бележки, мозъчна атака.

Canva е платформа за графичен дизайн, която позволява на потребителите да създават социални медии графики, презентации, плакати, документи и друго визуално съдържание. Той е достъпен в интернет и мобилни устройства и интегрира милиони изображения, шрифтове, шаблони и илюстрации.

Animoto – Добавете вашите снимки и видеоклипове, за да направите видео само с няколко лесни стъпки. Публикувайте и споделяйте видеоклиповете си навсякъде.

Issuu – Най-голямата платформа за дигитално публикуване.

Crello.com – Crello ви дава достъп до налични инструменти и функции, за да създадете сами страхотно визуално съдържание. Възползвайте се максимално от библиотеката на Crello с професионални шаблони за графичен дизайн, предмети и първокласно съдържание. Насладете се на неограничено качване на файлове и неограничено изтегляне на дизайн.
Crello уроци